Avís legal

Més informació

Modalitats de reutilització de la informació a gencat.cat

Normativa

Com utilitzar les dades: termes d’ús i llicències

Amb el concepte reutilització de la informació generada pel sector públic ens referim a l’ús que en poden fer persones, empreses i organitzacions per crear nous productes i/o serveis per a altres públics o destinataris.

Més informació

Política de galetes

El web gencat.cat utilitza les galetes següents: categories de galetes i finalitat.

Navegar per aquest web amb les galetes activades al navegador comporta de manera imprescindible l’acceptació de l’ús d’aquestes conforme la política present. Si no accepteu l’ús de les galetes, podeu bloquejar-les al navegador.

Què són les galetes

Les galetes són fitxers que es descarreguen al vostre dispositiu en accedir a determinades pàgines web i permeten a la pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’una persona usuària o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma que què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari.

Com funcionen i per a què serveixen

  • Formen part de la majoria de webs. Quan s’accedeix a un web que utilitza galetes, el web fa que el navegador creï al vostre equip (ordinador, tauleta, telèfon, etc.) petits fitxers amb informació necessària per al funcionament del web. Aquests fitxers (que són les galetes pròpiament dites) formen part de la tecnologia necessària per al correcte funcionament del lloc web i no són inherentment perjudicials.
  • L’historial de navegació i les galetes s’emmagatzemen al vostre equip. Les galetes, de forma similar a l’historial de navegació o a la memòria caché del navegador, són un rastre de la vostra activitat a Internet. Això pot ser important si altres persones poden accedir al vostre equip. En el cas que estigueu utilitzant un equip compartit, es recomana que en acabar esborreu la informació sobre el vostre historial de navegació, caché i galetes. Si no sabeu com fer-ho, consulteu l’apartat d’ajuda del navegador.
  • Podeu desactivar les galetes, però alguns webs no funcionaran correctament. Si us preocupa la vostra privacitat, podeu desactivar completament l’ús de les galetes a l’apartat de configuració del vostre navegador. En fer-ho, és possible que algunes parts del web no funcionin correctament.

 

Galetes específiques de Hotjar

Per entendre millor les necessitats de les persones usuàries i optimitzar el servei i l’experiència, utilitzem l’eina Hotjar, que és un servei tecnològic que ajuda a interpretar i entendre la conducta de l’usuari quan navega pel web (per exemple, el temps que dedica a les pàgines, els enllaços que tria que fa clic, etc.).

Hotjar utilitza galetes i altres tecnologies per recopilar dades sobre el comportament dels usuaris i els seus dispositius, concretament:

  • L’adreça IP del dispositiu (capturada i emmagatzemada només de forma anònima).
  • La mida de la pantalla del dispositiu.
  • El tipus de dispositiu (identificadors del dispositiu únic).
  • La informació del navegador.
  • La ubicació geogràfica.
  • L’idioma preferit que s’utilitza per mostrar el web.

 

Hotjar emmagatzema aquesta informació en un perfil d’usuari pseudonimitzat. No s’utilitza aquesta informació per identificar usuaris individuals o per combinar-la amb més dades sobre un usuari individual.

Quines galetes recullen els webs de la Generalitat de Catalunya

Tipus de galetaGaletaDuradaÚsPolítica
Analítica_ga2 anysServeix per comptar quantes persones visiten el web rastrejant si l’han visitat abans.Política de Google Analytics
_gid24 horesServeix per comptar quantes persones visiten el web rastrejant si l’han visitat abans.
_gat_1 minutS’utilitza per limitar el percentatge de sol·licituds.
_nmstat1.000 diesServeix per identificar usuaris anònimament.Política de Siteimprove
Gestor de contingutJSESSIONIDDurada de la sessió webGaleta tècnica utilitzada per servidors d’aplicacions Java com Tomcat, per mantenir i identificar la sessió de l’usuari. 
Hotjar_hjClosedSurveyInvites1 anyS’utilitza per assegurar-se que no aparegui una invitació a fer una enquesta si ja s’ha mostrat.Política de Hotjar
_hjDonePollsServeix per assegurar-se que una enquesta no torni a aparèixer si ja s’ha completat.
_hjMinimizedPollsS’utilitza per garantir que el giny d’enquesta de comentaris es manté al mínim quan es minimitza un cop.
_hjDoneTestersWidgetsServeix per assegurar-se que no reapareixerà el mateix formulari de reclutadors de prova si ja s’ha emplenat.
_hjMinimizedTestersWidgetsS’utilitza per garantir que el giny del formulari de reclutadors de prova es manté al mínim quan es minimitza un cop.
hjIncludedInSampleGaleta configurada per fer saber a Hotjar si aquest visitant està inclòs a la mostra que s’utilitza per generar embuts.
_hjShownFeedbackMessageGaleta que s’estableix quan un visitant minimitza o completa els comentaris entrants. Serveix per assegurar-se que no es carregarà de nou.
_hjidServeix per identificar a l’usuari.
NOTA: la informació és oferta a data 24 d’octubre de 2019 i informem que amb el pas del temps pot no resultar exhaustiva, malgrat que la present política de galetes és revisada periòdicament.
 

Com restringir, bloquejar i eliminar les galetes

Podeu restringir, bloquejar i eliminar les galetes instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al vostre ordinador:

Recordeu que en cas de bloquejar les galetes és possible que determinats serveis o funcionalitats del web no funcionin correctament.

Polítiques de privacitat i condicions d’ús de continguts de tercers

Algunes pàgines web del domini gencat.cat poden incloure contingut allotjat en plataformes externes que tenen polítiques de privacitat i condicions d’ús pròpies.

Consulteu el detall de les eines que utilitzem actualment:

Youtube

Utilitzem Youtube per reproduir vídeos i emissions en directe dins el web.

 

Twitter
Utilitzem Twitter per mostrar l’activitat dels comptes dins el web.